Плуване

Плуването е спорт за деца, който засилва имунитета и физическото им развитие. За децата най-важното е да бъдат здрави, да се научат на здравословни навици и да развиват физическата си сила и култура. Плуването дава възможност на всяко дете, независимо неговата физическа подготовка или здраве да спортува пълноценно. Запиши детето си на уроци по плуване още днес.

Елате за здравето и силата на детето си

Плуването е един от най-комплекните спортове и се използва предимно за здраве. При нас фокусът е детето да приеме и да се влюби във водата. Ние ще научим детето ви да плува и обича водата, а дали ще стане световен шампион, зависи от него и вашето желание. Когато детето направи връзка с водата и я заобича то ще може да се справя без страх в нея. За нас е важно децата да се калят, да  открията магията да плуват  и да бъдат увечени и щастливи, когато научават нови техники и игри.

срещнете се С нашият учител

Гергана Едрева педагок, уроци по плуване и роботика

гергана ЕДРЕВА

Треньор

Гергана е завършил педагог в НСА. Нейната страст е работа с деца и обучението им да плуват. Ентисуазъмът и е толкова заразителен, че няма дете,  което да не e запалено от нейната страст към плуването. Любовта и  към децата, непринуденият и метод за работа я правят предпочитан треньор повече от 7 години.

Басейн

Заниманията се провеждат в басейна на комплекс JK Басейн – JK Fitness & Wellness Nautilus . Уроците по плуване са за деца над 3 годишна възраст. Мога да бъдат индивидуални или в група до 6 деца. По време на тренировка се използва индивидуален коридор, за да се гарантира спокойствие на децата и качеството на процеса. Тренировките се провеждат в събота и неделя. 

за бъдещето на нашите деца

 Плуването е един от най-комплексните спортове и се използва предимно за здраве.

здраве

Плуването засилва имунитета и подобрява здравето на децата

самочувствие

Дисциплината и постигнати резултати

баланс

Подобрява вестибуларния апарат и контролът върху тялото.

сила

Цялото тяло се развива хармонично. 

здрав сън

Подобрява цикъла на съня и услеснява заспиването.

малки групи

Малки групи за максимално внимание към децата.